Katum Asas 105 Parašė Vasaris 9, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Katum_Asas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Dovydas_Liofka .. Karolis_Winston • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Cytas/INV • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : (Veiksmas nuo 3:20 prasideda) Gang_Robis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gang_Robis 5 Parašė Vasaris 9, 2016 Sveiki,kadangi aš ten buvau,tai manyčiau ir aš galiu pateikti savo nuomone,žaidėjas gali bandyti įrodyt kad jis ne kaltas,bet antrame video, 3:40 matosi kaip žaidėjas yra įjunges inv,nes jis niekur nebėgiojo,o daužė į manę,tik nužudes mane,sustojo,pastovėjo,ir jau jam givybės eina,reiškias žaidėjas naudojo inv kol mušė manę,o kai užmušė,išjungė inv,ir tikėjosi praslysti su savo žaidimą palengvinančiom programom Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Winston 0 Parašė Vasaris 9, 2016 Susitvarkyk tu savo ta sampa prasom tau keli ss is mano siandienos Sitos foto darytos siandien. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gang_Robis 5 Parašė Vasaris 9, 2016 Susitvarkyk tu savo ta sampa prasom tau keli ss is mano siandienos Sitos foto darytos siandien. tavo nuotraukos nieko neįrodo,supranti? čytus galima išjungti paspaudus f12 jai kalbant apie s0b,o video tai yra,nebenusimazinsit :/ Katum Asas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Liofka 1 Parašė Vasaris 9, 2016 tavo nuotraukos nieko neįrodo,supranti? čytus galima išjungti paspaudus f12 jai kalbant apie s0b,o video tai yra,nebenusimazinsit :/ Jo *cenzūra* su steam krc nuleisi tu *cenzūra* gi gi su steam f12 fotkinas ir is karto viskas fiksuojas zmogeli tu be to kai f7 paspaudi jei buni su cytais rodo virsuj desiniam kampe kumsti o jei be cytu nerodo isitikink pats ir suzinosi dar tau visa galerija duosiu perziuret zmogeli http://imgur.com/a/gxXII ir dar spicom su steam viska fotkinau kad neapsiverktum Karolis_Winston 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Liofka 1 Parašė Vasaris 9, 2016 Ir jei naudociau visokias magijas i serveri neinvestuociau pinigu ir nepirkciau paslaugu pamastyk logiskai kartais su galva o ne rura Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Vasaris 9, 2016 Iš tavo pateiktų nuotraukų viena radau, kurioje trūksta objektų. TAVO FOTO: MANO FOTO: Gang_Robis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Liofka 1 Parašė Vasaris 9, 2016 Gal del to kad man ilgai loadin objektus? Nepamastai apie sitai as ir taip ant low grafiku losiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Liofka 1 Parašė Vasaris 9, 2016 Atsiprasau uz reklama bet pvz sarge as isvis nepalosdavau nes daugiau nei puse objektu neuzkraudavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantis_Kent 86 Parašė Vasaris 9, 2016 Aš kaip administratorius nebausiu jų todėl nes nėra pingo nufilmuoto gal tuo momentu jiems buvo sukilęs pingas todėl duodu nuspręsti tvarkos prižiūrėtojams. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Vasaris 9, 2016 Aš kaip administratorius nebausiu jų todėl nes nėra pingo nufilmuoto gal tuo momentu jiems buvo sukilęs pingas todėl duodu nuspręsti tvarkos prižiūrėtojams. Kaip apie tai užsiminei video ikelsiau su jų pingais, pingai net 30 nesiekia. Prasuk iki 02:30 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Vasaris 9, 2016 Žaidėjai bus užblokuoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose