Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Prašau užblokuoti Dovydas_Liofka/Karolis_Winston

Katum Asas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Katum_Asas

• Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Dovydas_Liofka .. Karolis_Winston

• Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Cytas/INV

• Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :

(Veiksmas nuo 3:20 prasideda)

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sveiki,kadangi aš ten buvau,tai manyčiau ir aš galiu pateikti savo nuomone,žaidėjas gali bandyti įrodyt kad jis ne kaltas,bet antrame video, 3:40 matosi kaip žaidėjas yra įjunges inv,nes jis niekur nebėgiojo,o daužė į manę,tik nužudes mane,sustojo,pastovėjo,ir jau jam givybės eina,reiškias žaidėjas naudojo inv kol mušė manę,o kai užmušė,išjungė inv,ir tikėjosi praslysti su savo žaidimą palengvinančiom programom ;)

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susitvarkyk tu savo ta sampa prasom tau keli ss is mano siandienos 87f04f7e8d3f2cde67c3b6acd64ab47e494.pnga47d978b84172d770c4c54e4b9f06a83791.png

Sitos foto darytos siandien.

tavo nuotraukos nieko neįrodo,supranti? čytus galima išjungti paspaudus f12 jai kalbant apie s0b,o video tai yra,nebenusimazinsit :/

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tavo nuotraukos nieko neįrodo,supranti? čytus galima išjungti paspaudus f12 jai kalbant apie s0b,o video tai yra,nebenusimazinsit :/

Jo *cenzūra* su steam krc nuleisi tu *cenzūra* gi gi su steam f12 fotkinas ir is karto viskas fiksuojas zmogeli tu :) be to kai f7 paspaudi jei buni su cytais rodo virsuj desiniam kampe kumsti o jei be cytu nerodo isitikink pats ir suzinosi dar tau visa galerija duosiu perziuret zmogeli ;) http://imgur.com/a/gxXII ir dar spicom su steam viska fotkinau kad neapsiverktum :)

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip administratorius nebausiu jų todėl nes nėra pingo nufilmuoto gal tuo momentu jiems buvo sukilęs pingas todėl duodu nuspręsti tvarkos prižiūrėtojams.

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš kaip administratorius nebausiu jų todėl nes nėra pingo nufilmuoto gal tuo momentu jiems buvo sukilęs pingas todėl duodu nuspręsti tvarkos prižiūrėtojams.

Kaip apie tai užsiminei video ikelsiau su jų pingais, pingai net 30 nesiekia.

Prasuk iki 02:30

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.