Swed_Bank 140 Parašė Vasaris 9, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Swed_Bank • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje :Ghost_Yolo • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?:Relog • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ghost_Yolo 69 Parašė Vasaris 9, 2016 Matosi per vaizda kaip mano car dauo o teisesauga nieko ne daro tai pradejau šaudyti kad ne daužytu mano car usidege tai rr padariau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Swed_Bank 140 Parašė Vasaris 9, 2016 Matosi per vaizda kaip mano car dauo o teisesauga nieko ne daro tai pradejau šaudyti kad ne daužytu mano car usidege tai rr padariau Nereikia mašinos palikineti ant kelio bus viskas gerai, kaip žmogus gali pravažiuoti su gaisrinė? jeigu tu mašina palikai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Vasaris 9, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose