Roncė 445 Parašė Vasaris 10, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ronce_Run • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantulia_Nicea • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. INV • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/4zQoTOhiB54 Hugo_Soprano 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantulia 3 Parašė Vasaris 10, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Ronce_Run • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mantulia_Nicea • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas. INV • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/4zQoTOhiB54 Man tada taves nerodė kažkodel... Čia bug, nes man kituose servose nerodo žmonių. Kaip man truputį nusiiemė life tik tada man tave rodė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Roncė 445 Parašė Vasaris 10, 2016 Man tada taves nerodė kažkodel... Čia bug, nes man kituose servose nerodo žmonių. Kaip man truputį nusiiemė life tik tada man tave rodė. Kaip tau manę vėliau galėjo rodyt, jeigu aš tavę filmavau per /pzu komandą? Spėju įjungiai INV prie karvės (kai ji dar buvo), ir pamiršai išjungti P.S - gale video matosi, kai kulkos pataiko į tavo motociklą, o jo buklė vistiek lieka 1000 Hugo_Soprano 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantulia 3 Parašė Vasaris 10, 2016 Kaip tau manę vėliau galėjo rodyt, jeigu aš tavę filmavau per /pzu komandą? Spėju įjungiai INV prie karvės (kai ji dar buvo), ir pamiršai išjungti P.S - gale video matosi, kai kulkos pataiko į tavo motociklą, o jo buklė vistiek lieka 1000 gal bug... Fear_Near dar skype buvom su juo ir dar jis prie manęs buvo tai jis gali patvirtinti, kad aš niekada nenaudojau cheat... Net ištikrųjų nežinau iš kur siųstis. Nu krc nežinau kas čia buvo... Andrej_Valodė 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Vasaris 10, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose