Rage Assassin 325 Parašė Vasaris 12, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rage_Assassin • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti vartelius atidaromus ne privažiavus/priėjus prie jų, o atidaromus kaip bazės, klavišo paspaudimu bei galimus užfiksuoti ir laikyti atvirus. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Tiesiog manau tai padėtų DPD Kurjerių firmai, nes dabar labai dažnai galima rasti tiesiog pastatyą AFK žmogų prie vartų, o to būtų galima išvengti įvygdžius šį pasiūlymą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): privet ka tu 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 12, 2016 Radom išeitį dėl vartų su sandboxu,tai tas dar idėją rašo,kad panaikint. Nesvaik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Vasaris 12, 2016 as uz nes uzknisa tie varteliai visiskai nereikalingi ir beverciai, DPD darbuotojai vis tiek AFK zmogu palieka tai koks skirtumas, kad jie bus ... tik trukdo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne Bond 627 Parašė Vasaris 13, 2016 Paliekat antra vartotoją per sandbox programą ir viskas,visiems prieš tai netrugdė,kažką sugalvodavo. p.s 2 Vartotoja galima palikti viršuje prie vartų,tada jo net nesimato ir tikrai netrukdo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Vasaris 13, 2016 Paliekat antra vartotoją per sandbox programą ir viskas,visiems prieš tai netrugdė,kažką sugalvodavo. p.s 2 Vartotoja galima palikti viršuje prie vartų,tada jo net nesimato ir tikrai netrukdo. Aš apie tai ir kalbu. To daryt nereikėtų jeigu atsirastų šis pasiūlymas, o be to, nesu tikras ar Sandbox programa yra leidžiama... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
skinas 50 Parašė Vasaris 25, 2016 Aš manau išvis reiktų juos išimti , jie nereikalingi , juos gali atidaryti bet kas , tau manau , kad jų nereikia. Bet jei ką aš už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose