Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 9, 2015 ✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Rafael_Nadal ✔ Koks tai pasiūlymas: kitoks pasiūlymas vip/admin. Palikti senus, bet ir naujai padaryt. ✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tiesiog siūlau padaryti dar 2 naujas paslaugas. Dabar vip/admin nusipirkus jie galioja 30 dienų. O aš siūlau padaryti tokią palsauga ir ant laiko limito. Tarkim Vipas kainuotu, kad ir 700krd, bet jo trukmė truktu 100-150valandų. Yra manau žmonių kurie ilgai negali būt prie kompiuterio ( galbūt vienas kompiuteris namie ir tui dalintis su sese/broliu, galbūt ne kiekvieną dieną gali prisėsti prie jo ar dar kažkokia priežastis). Laikas eitu tik kai būni prisijunges žaidime. Tačiau afk buvimas manau irgi skaitytusi kaip laiko švaistymas. ✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Tiesiog manau, kad yra žmonių kurie neperka admin/vip dėl jų mažai buvimo prie kompiuterio. Šitaip jiems labiau apsimokėtu pirkti šias paslaugas. ✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Shadow 1 Parašė Vasaris 9, 2015 Šiaip nemanau kad to reikia... Nes kiti būna kad per viena dieną pražaidžia po 12 valandų ir pnš, tai mano manymu dabar gerai kaip yra.. Nereikalinga.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Donatas_Workout 0 Parašė Vasaris 9, 2015 Tikrai gera įdėja pritariu nes tikrai ne visi gali sėdėt kekviena diena Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vytas_Kregzde 0 Parašė Vasaris 9, 2015 Na net nežinau, gal trisdešimt dienų paversti į laiką. Gal šitaip geriau būtu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantis_Kent 86 Parašė Vasaris 10, 2015 Gryniausia pieva mano atveju ar afk palieki ar vel ir tau prapala vipas fsio basta nepyk zmogau bet tikrai nesamone pagal mane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose