Tony'Verona 51 Parašė Vasaris 13, 2016 Anketa (privaloma) : Jūsų Vardas_Pavardė : Orange_Nike Kokios pagalbos jums reikia : Pc CPU labai didelis, neimanoma sampo palosti Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Na tiesiog serve kiekvienas zingnis palagina, neina nieko daryt.. CPU ussage rodo tarp 60-100... kaip susitvarkyt? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantis_Kent 86 Parašė Vasaris 14, 2016 Man budavo taspats beveik tik budavo kad palagina 2-5 minuciu ir atstringa ir taip labai daznai kartojosi visi sake procesorius ramai hardas ir panasiai veziau irgi 2-3 kartus pas meistra ir nezinojo kas buvo o pas kita nuveziau sutvarke per 1 diena ir tik 5 eurus paime taip kad vesk pas meistra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Vasaris 14, 2016 Koks procesas daro toki dideli cpu usage tarp task manager? Zinau viena iseiti ar ji tau pades kaip man nezinau. man buvo kad garso driveris pjaunasi su vaizdo plokste, tai isjungiau ji be problemu viskas, dazniausiai taip buna kaip nauja vaiz*cenzūra*e isidedi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose