Mad'Rmx 14 Parašė Vasaris 14, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mad_Rmx • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: siulau padaryti kad DPD veziotu amunicija i ginklu shopa butu panasiai kaip el.shope,bei rubus i skin shopa. bei kaip dabar vezioja medikamentus medikai ju negaletu isvezioti i namus kol ju neatveza DPD,bei negaletu zmones prasivaryti tehnikines ar uzregistruoti masinos regitroje kol DPD neatveza popieriu negali praeiti siu dalyku. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: payvairintu DPD gyvenima nebutu taip nuobodu DPD darbas butu idomesnis , padaugetu iskvietimu nes per ne lyg nepelningas DPD darbas ir nuobodus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 14, 2016 nu ką žinau,bent be klaidų rašyt galėjai. bet manau ne tokios ir naudingos tos idėjos,nes ir dabar yra pakankamai ką vežti Dziovanis_Woop Mad'Rmx 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Brancato 3 Parašė Vasaris 15, 2016 Ka tu spangsti *cenzūra**c, jeigu norit kad jusu žaidimas butu idomesnis. Prašykit serverio administaricjos kad jie padarytu atranka i "Serverio Verslai/Darbai" Projekta, atrinktu žaidejus kurie pasiulys geras idejas. Ir tegul daro nauja verslu bei darbu sistema kuri bus labiau panašesne i realybe nei dabartine. Ir tada aš jum garantuoju kad žaidimas bus daug idomesnis nei dabar, aš netgi pats pradesiu žaist. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad'Rmx 14 Parašė Vasaris 15, 2016 Ka tu spangsti *cenzūra**c, jeigu norit kad jusu žaidimas butu idomesnis. Prašykit serverio administaricjos kad jie padarytu atranka i "Serverio Verslai/Darbai" Projekta, atrinktu žaidejus kurie pasiulys geras idejas. Ir tegul daro nauja verslu bei darbu sistema kuri bus labiau panašesne i realybe nei dabartine. Ir tada aš jum garantuoju kad žaidimas bus daug idomesnis nei dabar, aš netgi pats pradesiu žaist. naujas verslu sistemas????? ka cia spangsti vyruti jo tobulos ir naujos ..manai reikia nauju darbu sistemu??? jos taipogi labai geros tad nesnekek pievu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose