Shut_Down 15 Parašė Vasaris 15, 2016 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Shut'Down - Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Fear_Near • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Už serverio daiktų pardavinėjimą, už realius pinigus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms :http://imgur.com/a/5ZYJLP.S atsipršau sumaišiau nick'us pavadinime temos Redaguota Vasaris 15, 2016 Shut_Down Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Vasaris 15, 2016 Shut_Down....Paklausiau tavęs tu parduodi ? Tu taip , taip! Aš paklausiau kokią kainą už tai ? Man įdomu ,tik buvo ,o tu sakai 5k ! Aš sakau gal 4 ? Tu toks : Ok! Ir tu vėl pasitikslinai ar 4 ? Aš vėl atsakiau ,kad taip ! Tuomet važiavau toliau dirbti ir mane užblokavo Arma_Speed!!!! Štai va tavo įrodimuose tai ir matosi : ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fear_Near 16 Parašė Vasaris 15, 2016 Ir dar noriu dadėti ,tai ,kad jei aš tavęs tik paklausiau ar parduodi ir tu sutikai ..O banas duodamas už serverio daiktų ar pnš pardavinėjimą ..Bet gi tu pardavinėjai ,o ne aš ! Pamąstyk prieš banindamas ..Čia tau turėjo baną duot ,o ne man ...Bet Neturi smegenų - Nereikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Vasaris 15, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose