Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5.7] Pasiūlymas darbams.

Spikes_Piegel

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime


Spikes_Piegel


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą


Mano pasiūlymas būtų toks, kad padaryti ne visą savaitę darbingumą, bet kas 3 dienas. Pvz: Nuo sekmadienio iki trečiadienio ir nuo ketvirtadienio iki šeštadienio. Nesvarbu, kaip jūs taip padarysit, bet kad būtų sukūrta forumo tema, į kurią būtų galima įsirašyti, nuo kada iki kada dirbi. Ir nekelti savaitęs darbingumo nuotraukų į rango sistemas arba kitur, bet kas 3 darbo dienas užpildyti formą kurioje jūs dirbate, arba kaip pas jus bus sukūrtą kiekviename kitame darbe.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?


Naudinga būtų žaidėjams, nes atsirastu daugiau laiko ir kitiems užsiėmimams, ne tik skirti kiekvienai dienai savo darbui.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Na, siūlau direktoriams atsižvelgti į šią temą, nes tai gali būti naudinga ne tik žaidėjams, bet ir patiems direktoriams. Atsirastų tikrai daugiau įdomesnės veiklos. Žiūrint, kaip pats direktorius ją sugalvos padaryti. Na ir laukiu jūsų žaidėjų nuomuonių, apie šį pasiūlymą darbams. Manau, kad jūms patiks ir padėsit įgyvendinti, tokį mano pasiūlymą.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Mano nuomonę, kad tas 7 dienas išdirbti yra visai lengva. Jeigu tu negali prisijungti prie serverio. Tau per saveitę laiko yra limitas kiek ko reikia surinkti ir tu per savaitę pilnai gali surinkti ko reikia tam darbui, kad neišmestų. Tu gali vieną dieną ir neprisijungti vistiek neišmes, o jeigu tu jau 3-4 dienas neprisijungi tave išmes nes jeigu esi neaktyvus. Jeigu tu neturi kantrydės ir neturi laiko prisijungti tai kam eiti į darbą, eik į darbus be pakvietimo ir tavęs niekas neišmes. Če mano nuomonė, PRIEŠ.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

eik dirbt nenusišnekėjęs. o tai dar įspėjimą užsidirbsi taksi.

 

 

 

Žaidėjas gauna įspėjimą už:

 

• Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus;

Redaguota Mister_Crime

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.