Jimmy-Cold 140 Parašė Vasaris 23, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nedokas_Twin • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Bizas_Ord • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytų naudojimas. Auto C-BUG, video gale gavo freez'o kai į jį pataikė, jis ~3 kulkas įšovė. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=IxR-p0lmEtw&feature=youtu.be Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bizas 0 Parašė Vasaris 23, 2016 Tu eik savo modus išsitrint, nes čia tau tik taip rodo, o man rodo, kad iššaudžiau po vieną kulką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy-Cold 140 Parašė Vasaris 23, 2016 Tu eik savo modus išsitrint, nes čia tau tik taip rodo, o man rodo, kad iššaudžiau po vieną kulką. Aš tik cleo ir skinus naudoju... O visa kita švaru. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Vasaris 23, 2016 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose