Matas_Storm 8 Parašė Sausis 14, 2015 prieš... nusipirkti nuosavą ginklų pickup gaujai - nesamonė. Sonata_Ul 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nežiniukas 0 Parašė Sausis 19, 2015 Kategoriškai prieš. Absurdas tiesiog. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lyokha_Killa 10 Parašė Sausis 20, 2015 Nebloga idėja. Čia iš LV bus. Manau serveris gautų papildomo pelno. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Second 0 Parašė Sausis 20, 2015 Na manau išties būtu naudinga idėja, bet aišku ir priklausys ir nuo žaidėjų, kiek iš viso jų čia žais. Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 21, 2015 Pirma lai serveris startuoja, kai įsivažiuos ir žais normaliai žmonių tada tik pritariu daryti tokį dalyką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 21, 2015 Šiaip aš UŽ. Bet man atrodo kad ši idėja yra paiimta iš kito serverio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klaidas_San 0 Parašė Sausis 23, 2015 Pries ! Manau nereike cia tokio dalyko gales ir nusipirkt... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 23, 2015 Na aš mėgstu naujoves. Už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose