Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Eurovizija 2024! ×

Hugo_Soprano Apgaudinėja

Rekomenduojamas pranešimas

KĄĄĄĄ?????? Ką tu čia nusišneki, turiu foto apie ridos kelima, ir nieko aš nesusidominau ĮŽEIDIMAS tu, kaip aš tave norėjau papirkti, aplamai trauma tu, negi jūs tikėsit juo vien tik dėl to, kad jis admin? įsigydikit jeigu juo tikit....

 

Narys ispetas zodziu ispejimu uz;

• Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus;

Redaguota Hugo_Armani

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pamatęs šias nuotraukas, atradau ir savo V_P, bet nesupratau kokiu pagrindu jis čia atsidūrė.

Buvau trumpam išvykęs, o grįžęs jau atrandu, kažką kas mane labai liūdina ir verčia susimastyti, kokiu pagrindu žmonės taip elgiasi.

Suprantu, 2 -jų žmonių pokalbis, bet ko čia dėtas ir aš? Vienas iš jų, tai yra Hugo, taip jis man yra skolingas tam tikrą sumą serverio valiutos, kurią aš jam suteikiau, nes žmogui tikrai buvo rimta problema ir aš neatsisakiau pagelbėti, nes jis dar ir mano draugas. Bet tikrai nesitikėjau, jog jis norėdamas, gražinti tuos pinigus griebsis tokių priemonių... Gi kažkada sakiau, kai turėsi tada ir gražinsi, neprašau tuoj pat viską atiduoti gi visi esame žmonės, o ne kažkokie tai "gyvuliai". 

Tiek jau to ta suma Hugo, gali ir nebegražinti jos. Tik daugiau taip nebesielk, nes tai nėra gerai, o ir man nežinant tokių dalykų nereikia daryti.

Aišku, tikrai tavęs nesmerksiu, jog griebeisi, bet kokių priemonių, kad tik pinigai būtų gražinti. 

Svarbiausia, jog čia neįvyko jokios apgaulės ir nei vienas nenukentėjo, nuo galimų padarinių, kuriuos sukelia pinigai ir jų troškimas.

Noriu, jog daugiau kai manęs nėra, taip nebevyktų ir nesipainiotum į kažkokias žaidėjų sukamas pinkles kaip šitas...

Tokių atsiskaitymų kaip šitas man nereikia ir tau sakiau, jog kai turėsi tuos pinigus, tada ir gražinsi, gi kame bėdos?

O dabar užsivirė kažkos tai "chaosas" dėl tų pinigų...  į kurį buvau įtrauktas ir aš nors viskas vyko man nežinant. Už tai truputį pykstu, bet priminsiu vieną posakį: "Nepiniguose laimė".

Manau, jog dėl to susimastys, ne vienas ir pagalvos ką ir prie ko gali privesti tie pinigai. Turbūt, daugelis manę supratote ir sutiksite su mano išsakytomis mintimis.

Jeigu, kam rūpi mano nuomonė, tai pasakysiu: Nemanau, jog šiuo atvėju šie žmonės turėtų būti baudžiami, nes visgi kaip supratau iš nuotraukų ir išsakytų minčių, nei vienas iš jų nenukentėjo ir nebuvo padaryti jokie pavedimai. Tik tuščios kalbos, kurios šiuo atvėju yra tik kalbos ir niekas daugiau.Kadangi, čia viskas vyko per mano paskolintus pinigus, jaučiu šiokią tokią atsakomybę, noriu paprašyti visų, jog neteistų šio žmogaus ir jam atleistų. Nemanau, jog jis savo valia taip būtų pasielgęs.

 

Ačiū už išklausymą ir supratingumą, tikrai nėra linksma, kai dedasi tokie dalykai, juolab tau už nugaros.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.