Medecine ♦ 21 Parašė Vasaris 29, 2016 Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Medecine'WorgenKeli komentarai apie darbus: Forumo rangai (Rangai ne šiam forumui)Grafikos darbai (min. 2): Žemiau. Taigi dalinuosi savo trečiais sukurtaistais forumu rangais. And Morello 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 29, 2016 Nelabai patiko,sekmės kuriant toliau. kas tas mwc? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medecine ♦ 21 Parašė Vasaris 29, 2016 Nelabai patiko,sekmės kuriant toliau. kas tas mwc? Šie rangai ne šitam forumui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Vasaris 29, 2016 Man nelabai grazus anyway saunu jog kuri . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Darko 4 Parašė Vasaris 29, 2016 Gražūs, dar galėjai padaryt Direktorius, nes Lyderis gaujoms ko gero Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medecine ♦ 21 Parašė Vasaris 29, 2016 Gražūs, dar galėjai padaryt Direktorius, nes Lyderis gaujoms ko gero Žmonau, juk rašiau? Ksd rangai ne šiam forumui. Beje dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žygimantas 37 Parašė Vasaris 29, 2016 Šiaip forumo rangus pagal forumo dizainą reiktų, o šitie man nelabai, netinka. Kitam forumui manau gal ir tiktų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medecine ♦ 21 Parašė Vasaris 29, 2016 Šiaip forumo rangus pagal forumo dizainą reiktų, o šitie man nelabai, netinka. Kitam forumui manau gal ir tiktų. Kitam ir daryti, galbūt ir šitam forumui padarysiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kya_Nekk 12 Parašė Vasaris 29, 2016 Gražu bet kad vienodos spalvos. Bet viskas kitas ok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose