Mantas_Jameson 290 Parašė Kovas 3, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mantas_Jameson • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Reikia pakeisti, kad ŠIUO METU tam tikrame darbe dirbančio bei daugiausiai darbo patirties turinčio žaidėjo vardas atsidurtų ant statulos. Dabar geriausias darbuotojas, kad ir paimkim medikus, yra Edgaras_Mix, nors jis ten net nedirba. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nieko naudingo čia nebus, tiesiog bus logiškiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Kovas 3, 2016 Prieš, kadangi galbūt jeigu tas žmogus yra ant statulos, tuomet jis nusipelnė ten būti, gal būt žmogus atidavė visą save kad patektų ant statulos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jameson 290 Parašė Kovas 3, 2016 Prieš, kadangi galbūt jeigu tas žmogus yra ant statulos, tuomet jis nusipelnė ten būti, gal būt žmogus atidavė visą save kad patektų ant statulos. Nu jum geriau žinot Nesamoningas pasiūlymas, viskas čia gerai . Kas daugiausiai patyres tam darbe to ir nusipelno. Jei pavydi kelk darbinei rida ir tu turėsi Nieko aš nepavydžiu, man čia konkrečiai nusispjaut, tiesiog sakau kaip yra mano akimis, na, bet jeigu jums gerai tai tebūnie. Ir nežadu kelt tų darbinių, aš čia serve praleidžiu tiek laiko, kiek tu per dieną pas močiutę kartų nueini. Pamirštam Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 3, 2016 Gaišė laiką mašinoj,kad poto išėjus iš darbo jo statuloje nebūtų? Manau tas kurio nickas ten yra nepritartų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 14, 2016 Ne dabar yra gerai padaryta su ta statula kas daugiausiai nusipelnė ir patyres tam darbe tas ir yra ant tos statulos aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose