Tony_Darko 4 Parašė Kovas 4, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : T'D Kokios pagalbos jums reikia : Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Sveiki, prieš savaite persirašiau window'sus įsirašiau samp ir nėra garsų, kaip žmogus bėga ar važiuoja, girdžiu tik šaudymo garsus visa kita kažkaip išjungta. Nustatymuose viskas pagarsinta, Audio driver'ius atsinaujines, nesuprantu kodėl nėra garsų, gal kas buvot susidūre ir žinot kaip sutvarkyti? būčiau labai dėkingas jei pasidalintumėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Kovas 4, 2016 Man taip yra nutikę 2 kartus, aš įsirašiau SoundMax ir viskas susitvarkė, tad parsisiūsk ir tu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Darko 4 Parašė Kovas 4, 2016 Man taip yra nutikę 2 kartus, aš įsirašiau SoundMax ir viskas susitvarkė, tad parsisiūsk ir tu. Čia modas sampui ar driveriai ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Kovas 4, 2016 Čia modas sampui ar driveriai Draiveriai, į AŽ man savo skype, atsiūsiu tuos draiverius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Kovas 9, 2016 Tylu, ramu.. Reiškia pagalba suteikta. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose