Mantvydas Epic 226 Parašė Kovas 4, 2016 Sveiki, tiesiog savo malonumui sukūriau žinomo cs:Go žaidėjo OlofMeister montažą . Būtų gerai , jog pakomentuotumėte kas patiko kas nepatiko. Ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Kovas 4, 2016 užprenumeravau, laukiu like. viskas patiko išskyrus daina, kažkaip man nelimpa tokiam video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 4, 2016 nu montažas tai neblogas,daugiau lauksiu daviau suba Jack Ferdinando Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žukas 594 Parašė Kovas 4, 2016 Ačiū, kad sumontavai mano frag video Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvydas Epic 226 Parašė Kovas 4, 2016 užprenumeravau, laukiu like. viskas patiko išskyrus daina, kažkaip man nelimpa tokiam video Uždėjau likus. Pasistengsiu kitą kartą naudoti kitokią muziką, ačiū už nuomonę :* nu montažas tai neblogas,daugiau lauksiu daviau suba Jack Ferdinando Ačiū, uždėjau likus, stengsiuosi kurti daugiau . Ačiū, kad sumontavai mano frag video Nėr už ką :*, visada prašom Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei mėnesį. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose