Patrik_Lindberg 0 Parašė Kovas 6, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Patrik_Lindberg • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Kiwis_Green • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Už čytus, nes su jais įlipo į mano mašiną ir susprogdino. ( su s0beit. ).. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://imgur.com/a/QsTKb Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Kovas 6, 2016 Atsiprašau jog komentuoju bet, galbūt jis jau prieš tai buvo sėdėjes arba tu jį buvai pasisiūlęs pavešt g nes, kaip g paspaudi rodo jog tas kuris sėdėjo g jo V_P matyt kažkas įstumė mašiną įvandenį arba koks naujokas su s0b'eitu laksto ir naikina mašinas taip irgi gali būt. Kiwis_Green 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Patrik_Lindberg 0 Parašė Kovas 6, 2016 Atsiprašau jog komentuoju bet, galbūt jis jau prieš tai buvo sėdėjes arba tu jį buvai pasisiūlęs pavešt g nes, kaip g paspaudi rodo jog tas kuris sėdėjo g jo V_P matyt kažkas įstumė mašiną įvandenį arba koks naujokas su s0b'eitu laksto ir naikina mašinas taip irgi gali būt. Niekas nebuvo įlipęs į tą mano NRG-500, visada ji buvo užrakinta. Jei ką tai viskas yra loguose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kiwis_Green 27 Parašė Kovas 6, 2016 Niekas nebuvo įlipęs į tą mano NRG-500, visada ji buvo užrakinta. Jei ką tai viskas yra loguose. Taigi neverk, kad į mentinę išvežė, išsitraukiau savo sultaną iš garažo o jis palindo po tavo nrg ir tavasis sprogo aš spėjau atsijungt, gali tikrint tuos logus xd.Tuo labiau pateik man įrodymus video ar foto kad aš lipau į tą tavo nrg ir sprogdinau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Abraham_Lincoln 757 Parašė Kovas 6, 2016 Niekas nebuvo įlipęs į tą mano NRG-500, visada ji buvo užrakinta. Jei ką tai viskas yra loguose. Būna prisiregistravę naujokai ir naikina visas tr.priemonęs su čytais nes, man taip kartą buvo jog irgi sunaikino bet, rodė visai kito žmogaus V_P. Neatsimenu kurį čia vakarą tai pat irgi buvo kad, respawnino mašinas. Kiwis_Green 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Kovas 6, 2016 Trūksta įrodymų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose