Mantvydas Epic 226 Parašė Kovas 7, 2016 Sveiki, gal kam nors bus įdomu pasižiūrėti. Montage apie žinoma cs go žaidėją- krimz.Komentaruose norėčiau sulaukti nuomonės kas patiko kas nepatiko ačiū, Michael_Cortez Kya_Nekk 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas'Chill 801 Parašė Kovas 7, 2016 Iš esmės gražus video, pasub'inau =)) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Gregor 82 Parašė Kovas 7, 2016 pa*cenzūra*au irgi,labai grazus vid Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvydas Epic 226 Parašė Kovas 7, 2016 Iš esmės gražus video, pasub'inau =)) ačiū :*, uždėjau likus . pa*cenzūra*au irgi,labai grazus vid Dq dq , stengiasi Mantvydė, ačiū už subą , palykynau :* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kya_Nekk 12 Parašė Kovas 7, 2016 fnatic is life, gerai čia padirbėjai, galėtum ir su olofm sukurti. Spaudžiu žalią ! Už*cenzūra*au ir užlaikinau . Mantvydas_Bananas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Kovas 7, 2016 Padirbėta prie video tikrai gan kokybiškas, gražus video ! Paspausiu tą Subą, bei laiką Mantvydas_Balkonas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch 0 Parašė Kovas 7, 2016 Labai gražus video, man ištiesų labai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvydas Epic 226 Parašė Kovas 7, 2016 fnatic is life, gerai čia padirbėjai, galėtum ir su olofm sukurti. Spaudžiu žalią ! Už*cenzūra*au ir užlaikinau . Ištikrųjų jau esu sukūręs su olfomeisteriu , štai čia -https://www.youtube.com/watch?v=F2-UZ92V4fU, tuojaus palikinsiu Padirbėta prie video tikrai gan kokybiškas, gražus video ! Paspausiu tą Subą, bei laiką Ačiū, stengsiuos kurti toliau, tuoj užmesiu likus Labai gražus video, man ištiesų labai patiko. Ačiū, :* Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei mėnesį. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose