Tousaint_Haddlow 57 Parašė Kovas 7, 2016 (redaguota) Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Kovas 10, 2016 Tousaint_Haddlow Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 8, 2016 Labai gražūs avatarai,sekmės kuriant toliau. Man atrodo žinau kas tu toks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras. 9 Parašė Kovas 9, 2016 Kaip ir minėjo, yra gražių stockų, bet ištampei, tai nežmoniškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Kovas 9, 2016 Avatarai bent jau man tikrai ganėtinai gražūs,sukur tokių ir daugiau ,galbūt kažką užfiksuok serveryje ir tą panaudok būtent kuriant avatarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch 0 Parašė Kovas 10, 2016 Labai gražus, pasiimiau vieną. ačiūką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Yra man patinkančiu, bet ir yta nepatinkančiu avataru,bet vistiek gerai, kad nepatingėjai,ir pasidalinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose