Jarek_Fushion 154 Parašė Kovas 9, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jarek_Fushion. • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Galėtu būti automatinė direktoriaus nustatymo sistema, kuri leidžia pvž ; pradirbus 100 minučių prisideda kažkiek direktoriaus nustatytos algos pakilimas. pvž aš taksistas pradirbau (savaitė) 100 minučių prisideda prie mano minimalios algos 40 eur + 5 eur, taip galėtu kilti direktoriaus nustatytu laikotarpiu. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: TAIP. DARBAMS. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Darius`Extazy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nojka_Cool 94 Parašė Kovas 10, 2016 Šiaip pagalvojus galima taip ir pabugint, sakykim direktorius padarys, kad per 1 min gautų 100eurų, o pinigai gi į algą iš oro eina,, Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Irvidano_Lolas 2 Parašė Kovas 13, 2016 Tikrai puiki ideja as uz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 13, 2016 nebloga ideja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Raheem Hatch 0 Parašė Kovas 13, 2016 Aš NEMANAU KAD ŠITO REIKIA, PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 14, 2016 Ne šito nereikia db gerai kaip yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Kovas 14, 2016 ne nereikia sito daryti, prasides belekokie nolifinamai,yra gerai kaip db,paskui ekonomika zlugs ir reikes vel tvarkyt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teddy_Wudson 805 Parašė Kovas 14, 2016 Prieš. Vienintelis dalykas, ką iš panašių algos kėlimų galima padaryti, tai nebent kad keliantis darbo xp sulig kiekvienu 20k ar 10k pakiltų po 1€/min. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose