Mad_Rmx 147 Parašė Kovas 9, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Kipras 14metų.2. Miestas, kuriame gyvenu: Vidsodis.3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Kam reikės paprašys. 4. Mano pomėgiai, hobiai: Futbola palošti.5. Mano broliai, seserys: Neturiu tokių. 6. Mano ateities planai: Pabaigt mokslus. 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016-02-02 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Keith_Cozart1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Su draugeliais stebuklingai užsukom ir pradėjau lošt.1.4 Mano pasiekti pasiekimai: Nieko įpatingo, musaru dirbu ir tiek.1.5 Mano ateities tikslai serveryje: Kažko rimtesnio pasiekti. 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka: 1.1.2 Mano nuotraukos komentaras: Su puske per Kalėdas šias. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oskaras_Jokubauskas 0 Parašė Kovas 9, 2016 Sveikas atvykes,linkiu sekmes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Kovas 9, 2016 o sw cbugeri, bsk kitaip tave isivaizdavu bet nk, mldc biciukas esi, good luck Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 9, 2016 Sv,malonu susipažint,sekmės tau serveryje. #San. 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tavo_Velnias 0 Parašė Kovas 15, 2016 (redaguota) Sveikas,malonu linkiu tau sėkmės žaidime bei gyvenime. Forumo narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas. Redaguota Kovas 15, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal_Sharan 340 Parašė Kovas 15, 2016 (redaguota) Sveikas,malonu linkiu tau sėkmės žaidime Forumo narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas. Redaguota Kovas 15, 2016 Jamal_Sharan Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Kovas 23, 2016 Tema patapo neaktyvi, todėl yra rakinama. Autoriui pageidaujant, prisistatymą atrakinsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose