Irvidano_Lolas 2 Parašė Kovas 13, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Irvidano_Lolas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Mano pasiulymas yra padet Fermeriams kurie vezioja duona ir is ju vis vogia is dezes o mano pasiulymas yra padaryt koki garaza kad jie galetu ivaziuot ir lasivai iskraut arba padaryt taip kad jie galetu uzrakint masina ir nieks negaletu jos nei nuvaryt nei paimt duones dezes • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Maziau butu apvogimu deziu ir daugiau gal but fermeriu • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Katum Asas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 13, 2016 už Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 14, 2016 Už reikia būtinai tokio dalyka padaryt voge malkas voge duonas viska ka ymanoma i šitas dalykas tikrai nervina naujokus nu pvž aš naujokas tai visi voge neina normaliai dirbti ir užsikalti eurų Aivarai šita dalyka turi kažkaip sutvarkyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose