Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 13, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Jimmy_Johnson • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sumaniau idėja pirmoji mano įdėjam nelabai kam patiko todėl sumaniau antraja : kekvienas žaidėjas turintis 5000 kreditų galėtu nusipirkti kaip paslauga mafija kuri irgi galėtu atlikti įvairius grobimus veiksmus. Mafija nusipirkti kainuotu apie 5000 serverio kreditų ir mafija galios 30 dienų kaip ir V.I.P admin , jei liks kelios dienos paslaugų užsibaigimui , žinoma jeigu žaidėjas norės vėl prasistes savo paslaugas. O jeigu paslaugos neprasites ji ir pranyks. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: tai būtu didesnis pelnas serverio įkurėjams , ir žaidėjams būtu smagiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Stasys_Golddd Stasys_Golld Paul_Escobar 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stasys_Golddd 3 Parašė Kovas 13, 2016 Tikrai uz labai idomi ideja man visai patiko idomu butu !!!! Jimmy'Cold 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony'Verona 51 Parašė Kovas 13, 2016 Primena rižyno klubus tuos. Prieš, ir taip nėra kam leaderi nortenų duot, visad sunku surasti gaujų leaderius, o jai tokie atsiras išvis surenas ir nortenas užmiršt galėtume. Klaidas_Soprano Mantas'Lietuva Jimmy'Cold 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 13, 2016 Primena rižyno klubus tuos. Prieš, ir taip nėra kam leaderi nortenų duot, visad sunku surasti gaujų leaderius, o jai tokie atsiras išvis surenas ir nortenas užmiršt galėtume. Tai jo bet nevisi galės ipirkti mafijas ir keli žaidėjai tik jas turės , jei valdžia bus nekokybiška niekas neis dirbt mafijoje Paul_Escobar 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
M'Blooperis 56 Parašė Kovas 14, 2016 Prieš, nusipirks koks atisprašant vaikas na ir per ta /d rasyt nesamones, trugdys žaist nieks neis pas jį į tą mafiją nes nemokės net vadovaut jei išlaikys per stebuklą tai ten nzn puse forumo savo žygdarbį aprašys.. nesamonė , pradės iš tevų telefonu tn pirkt .... prieš Jimmy'Cold Mantas'Lietuva 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 14, 2016 Prieš, nusipirks koks atisprašant vaikas na ir per ta /d rasyt nesamones, trugdys žaist nieks neis pas jį į tą mafiją nes nemokės net vadovaut jei išlaikys per stebuklą tai ten nzn puse forumo savo žygdarbį aprašys.. nesamonė , pradės iš tevų telefonu tn pirkt .... prieš Gali būti pilnai sutinku bet kolkas aš žiūriu į teigiamas puses Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas'Lietuva 24 Parašė Kovas 14, 2016 PRIES butu serveryje per daug nesamoniu kiti nemoketu valdyti mafijos.kaip Modys sake. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 14, 2016 Nepritariu Kaip modys sake būtų pieva nesamones darytų ir pnš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 14, 2016 Tai čia tik mano pasiūlymas nebtutinai viskas bus kaip aš parašiau tą pasiulyma tobulintu ir jis gautusi neblogas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose