Phillip_Brooks 0 Parašė Vasaris 10, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Phillip_Brooks Jūsų vardas realiame gyvenime : Danielius Kiek jums metų ? : 15 Iš kokio miesto esate? : KAUNAS ♥ Jūsų charakterio savybės : Esu draugiškas, ir prikolnas ir savotiškas. Žodžiu viskas viename <3 Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? : Viską, ir pascriptinti, ir C++, ir pažaisti kokį vieną kitą internetinį žaidimą t.y travian.lt, mafijoskarai.lt. Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? : Gerosios - Esu geroji dantukų fėja - Mano geroji savybė - Tokia turėti, kurios pačios nežinai, nes esi per daug geras sužinoti savo gerąja savybę. Blogosios - Esu blogoji dantukų fėją - Mano blogoji savybė - Neleisti pinigų ant serverio Jūsų nuotrauka (būtina) : P.S Turbūt daugelis mane pažystą kaip: Dankius_Kazlauskas, Dankius_Shield, Danielius_SanFierro Ždž Dankius Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 11, 2015 Labas, Danieliau. Sėkmės tau gyvenime ir šiame projekte. Jei reikės pagalbos, kreipkis į až. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Phillip_Brooks 0 Parašė Vasaris 11, 2015 (redaguota) Labas, Danieliau. Sėkmės tau gyvenime ir šiame projekte. Jei reikės pagalbos, kreipkis į až. Ačiū, labas ir tau Žaidėjas pažeidė ir gauna vieną įspėjimą už: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 17, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 11, 2015 Sveikas Danieliau , malonu su tavimi susipažinti. Sėkmės projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Phillip_Brooks 0 Parašė Vasaris 13, 2015 Labas ir tau! Malonu visiems Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Žilvinas* 142 Parašė Vasaris 19, 2015 Sveikas, šaunus prisistatymas. Sekmės tau šitame projekte. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose