Lance_Johnson 0 Parašė Kovas 15, 2016 1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Regimantas 20 m.2. Miestas, kuriame gyvenu: Sevilla-Ispanija3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Kam kada reikes parasys i PM 4. Mano pomėgiai, hobiai: Nelabai turiu tokiu 5. Mano broliai, seserys: Brolis-25 m. 6. Mano ateities planai: Dirbt-uzsidirbt-pagyvent-numirt Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016.03.15 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Lance_Johnson1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Ieskojau googlei kokiu nauju serveriu kuriuose nesu dar zaides ir netycia sita uzmaciau1.4 Mano pasiekti pasiekimai: Issilaikiau katik teises zaidyme 1.5 Mano ateities tikslai serveryje: Negaliu dar pasakyti,nezinau ar serveris tikrai labai itrauks AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Kovas 23, 2016 Tema yra neaktyvi, todėl ją užrakinu. Temos autoriui pageidaujant, prisistatymą atrakinsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose