FrankWiliams 18 Parašė Kovas 15, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: ArtūrasGlovskas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Kadangi serveryje padidėjo žmoniu skaičius , todėl darbai be pakvietimo dabar yra labai populiarus ir transporto priemonių neužtenka ypač vakare tiesiog gal kokiu 10 pizza darbuotoju neturi transporto laukia kol atsiras taip pat šį problema yra ir su kitais darbai pvz medkirčiais, gaisrininkais ir t.t. Būtu gerai pridėti ne tik motociklus , bet ir mašinas picerininkam. Dar vienas pasiūlymas tai pakelti picerininkams atlygi už atvežta pizza , nes dabar kol pagamini prarandi daug laiko taip pat neina pinigai kai ne tranporte, o dar kai nuveži beveik nieko negauni palyginus su gaisrininkais ar kitais darbais. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: - Katum Asas Lukas_Bitlas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 15, 2016 Su mašinom tikrai taip nes jų neužtenka dažnai o kad pakelti pizza boy atlyginima sutinku AŠ UŽ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 15, 2016 Gera būtu visai įdėja bet pvz: gaisrininkams jų darbo bazė yra maža ir jei perpildysi išvis bus blogai, na gal su picerija ir būtu neblogai nes esu buvęs tokioje pačioję situacijoje Už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Kovas 15, 2016 Aš už reikia padaryti daugiau transportu, darbams nes daug kas dirba. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 15, 2016 Buvau rašęs dėl picerininkų mašinų,ar daugiau picų gaminimo. Daugiau mašinų darbams be pakvietimų tikrai reikėtų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose