Impressible_Lauriz 471 Parašė Kovas 15, 2016 Pirmas mano gfx darbas,nesmerkit labai Hot_Anonymous Tony_Machalk Kya_Nekk 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Kovas 15, 2016 tng as cia komentuot tau daugiau, bet flares netinka prie greenside ir prie ip adreso, galejai geresni parinkt Impressible_Lauriz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Kovas 15, 2016 tng as cia komentuot tau daugiau, bet flares netinka prie greenside ir prie ip adreso, galejai geresni parinkt ačiū,tavo nuomone man įtin svarbi! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Kovas 15, 2016 Tas stilius tavo, Impressible_Lauriz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Kovas 15, 2016 Labai gražūūūūūūs , toks tikrai super , tik galėtum padaryt parašus panašaus stiliaus ,tikrai panaudočiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rusas_Nark 14 Parašė Kovas 15, 2016 Tikrai gražu, logo nuostabus. Sekmės tau kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Kovas 15, 2016 Tng krč čia kažką sakyti, bet čia tikrai ne tavo pirmas darbelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kya_Nekk 12 Parašė Kovas 15, 2016 Labai gražu, tik tekstas nelabai patiko, padirbėk daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Best 23 Parašė Kovas 15, 2016 Na darbas be priekaištų, manau panaudosiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 17, 2016 Aš manau kai pirmas darbas tai labai gerai užsidesiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Darbo matau įdėta, bet mačiau tavo geresnių darbeliu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose