Impressible_Lauriz 471 Parašė Kovas 15, 2016 Pirmas mano gfx darbas,nesmerkit labai Tony_Machalk Visada_Naktimis Mrs Nobody 3 kiti 6 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Kovas 15, 2016 tng as cia komentuot tau daugiau, bet flares netinka prie greenside ir prie ip adreso, galejai geresni parinkt Impressible_Lauriz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Impressible_Lauriz 471 Parašė Kovas 15, 2016 Šią dieną 2016-03-15 į 17:22, Ignas_Image rašė: tng as cia komentuot tau daugiau, bet flares netinka prie greenside ir prie ip adreso, galejai geresni parinkt ačiū,tavo nuomone man įtin svarbi! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.593 Parašė Kovas 15, 2016 Tas stilius tavo, Impressible_Lauriz 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Kovas 15, 2016 Labai gražūūūūūūs , toks tikrai super , tik galėtum padaryt parašus panašaus stiliaus ,tikrai panaudočiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rusas_Nark 14 Parašė Kovas 15, 2016 Tikrai gražu, logo nuostabus. Sekmės tau kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lucas_George 103 Parašė Kovas 15, 2016 Tng krč čia kažką sakyti, bet čia tikrai ne tavo pirmas darbelis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kya_Nekk 12 Parašė Kovas 15, 2016 Labai gražu, tik tekstas nelabai patiko, padirbėk daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Best 23 Parašė Kovas 15, 2016 Na darbas be priekaištų, manau panaudosiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 17, 2016 Aš manau kai pirmas darbas tai labai gerai užsidesiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Gegužė 19, 2016 Darbo matau įdėta, bet mačiau tavo geresnių darbeliu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose