John_Juske 800 Parašė Kovas 15, 2016 Anketos šablonas 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :John_Juske 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui : Nežinau tiksliai 3. Jūsų kontaktiniai duomenys :milava29 4. Šioks toks komentaras apie darbą : darbas simple, vyriausybė :-) 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : Egidijus_Uzas Lukas_Bitlas Denis_Xander 7 kiti 10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jimmy'Cold 95 Parašė Kovas 15, 2016 nice Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Bitlas 1 Parašė Kovas 15, 2016 Patarčiau filmuoti darbą be modifikacijų, nes sunku kažką komentuoti. Viskas gražu, tik gal medžių kiek per daug, reikėjo ne vien medžius panaudoti iš žalumos, o ir kokių gėlyčių, ar kažko. Egidijus_Uzas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 15, 2016 Visai gražiai kaip Lukas_B sakė reik dar kokios žalumos gėliu pnš nes truksta jų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Kovas 15, 2016 Pats pastatas žiūrisi tikrai gražiai ,tikrai atrodo kaip "Vyriausybė" , tačiau man užkliuvo tvoros ,nesupratau ar ten krūmai ar tvoros , nu reikėtų manau kokios gražesnės tvoros , siuoliukai ten yra gal nelabai į temą , ir pasigedau dar stovėjimo aikštelės , gerai tebūnie atrodo tos vietos yra transportui ,bet gražiau atrodytų ,kad būtų sudėtos tos juostelės , mašinai prisiparkuoti ,tai tiek iš mano pusės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 17, 2016 gražu man nematytas dar toks pastatas, labai orginalu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dainius Callidi 432 Parašė Kovas 18, 2016 Puikus darbelis ! Būtų smagu, jog tokia vyriausybe būtų serveryje. Taip ir toliau ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adomas_Brasco 32 Parašė Kovas 19, 2016 Gražus darbelis,man labai patiko,sėkmės tau toliau,nesustok kurk daugiau darbu nes tikrai gražiai išeina tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis'Badass 10 Parašė Kovas 19, 2016 Nice! Darbas geras, dizainas modernus ir išvaizdus, man patinka. Tom_Timber 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Sandisk 11 Parašė Kovas 27, 2016 Nu tikrai gražu man patinka tavo visi darbeliai Juške tik gaila, kad mappini ne vienam serveriui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. " Temos rakinamos paprašius temų autoriams, ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose