Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 11, 2015 (redaguota) Sveiki, norėčiau kad ir kiti pasidalintų nuotraukomis bei įvertintų kitų nuotraukas kaip serveryje pasitinkame pavasarį Aš jį pasitinku būtent taip: Žaidėjas gauna žodinį įspėjimą už pažeistą anketos taisyklę: 1. Draudžiama kurti temą su 1 paveikslėliu (min. 2 paveikslėliai); Redaguota Vasaris 11, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 11, 2015 awww <3 būtinai įmesiu foto kai tik prisijungsiu į serverį Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Silver_Deagle 48 Parašė Vasaris 11, 2015 Aha visi laukiam ir tada greit vasara.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 11, 2015 Na net nežinau , pasitikt pavasarį lauke kaip *cenzūra*noj kiaura šlapia .. PS. Čia man vienam niekada serveryje nelyja ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frontas 42 Parašė Vasaris 11, 2015 Sabai ir man tas pats,o iš tirūju laukiam tikraim Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 11, 2015 Tema pažeidė taisykles (skaityk taisykles!). Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose