Jack_Kie 21 Parašė Kovas 16, 2016 UŽBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Jack_Kie • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Tony_Gaming • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Event trugdymas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/8999db480d9b0fa2c740eaddaf661d4c637.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Flavio_Bavaro 54 Parašė Kovas 16, 2016 Mane reikejo baninti per event'ą , o ne kaip aš stoviu AFK ir iš niekur nieko gaunu baną... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Kie 21 Parašė Kovas 16, 2016 Koks skirtumas kada dėsiu bana, įrodymai išlieka 24val bučiau galėjas, kad ir rytoj dėti bana. Ir ne iš niekur buvau rašęs [gaudau tik tai aš kažkas nužudo turėkit ss bus lban] nu tai va tu ir nužudiai vieną iš event žaidėjo ir gavai bana. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Menian_Fierro 632 Parašė Kovas 16, 2016 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose