Vytas_Weitis 30 Parašė Vasaris 11, 2015 ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vytas_Weitis • Kokios pagalbos jums reikia ?: Mane apgavo pasiūlydamas kažkokią prekę ir pasisveikinęs, norėjau pasisveikinti ir aš, tačiau paspaudus ENTER atsitiko taip. • Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą, jeigu reikia galima pasitelkti ir vaizdinę medžiagą : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Agnius_Red 0 Parašė Vasaris 11, 2015 Manau tokius apgavikus reiktu tikrai nubausti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Vasaris 11, 2015 Mane irgi bandė apgaut,privažiavo,sako sveikas,sakau swx,pradėjo klausinėt kažko,aš jau rašau atsakymą,vos ne spaust enter ir iššoka lentelė kur siūlo pirkt narkotikus už 46k...net foto turiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Shadow 1 Parašė Vasaris 11, 2015 Jau ne vienas žmogus taip nukentėjo, nes visad būna užkalbina tu nori ką nors parašyt tie greit pasiūlo o tu netyčia paspaudi enter.. Bausti tokius ir tvarkyti šią klaidą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tvinkis_Vinkis 4 Parašė Kovas 24, 2015 Jau ne vienas ir žmogus taip yra nukentėjas stipriai tikrai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose