Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Gaujų veikla, bei nick spalvos ir pickup'as.

Lioshis

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lioshi_Shkai


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Taigi, kadangi yra gaujos, o manęs jos visiškai netraukia nes per visas žaidimo dienas nemačiau nei vienos veiklos. Tad galėtų padaryti daugiau gaujų, ir tam tikrą dieną ir tam tikrą laiką vyktu "Gaujų peštynės" ar kažkas pnš, dėl pavadinimo pagalvot dar galėtų.. Žodžiu visos gaujos turėtų po savo spalvas kaip groove street families, theballas ir pnš, ir būtų sandeliai ginklų, ekstazio, lsd, sėklų. Jų komandos būtų /ekstazis, /lsd, o sėklas galės auginti namuose, ir jas susukti kaip cigarete /traukti>/pusti. Ždž visos gaujos eis pult sandėlio, ir per valandą turės paimt kuriuos planuos, PD galėtų laikyti ginklus, o kitų sandelių ne. Nu čia reikės daug daug padirbėt, bet manau būtų žymiai efektyvesnės gaujos, ir jų veikla, nes dabar ten nieko nevyksta, tik iš kitų servų paimtos gaujos ir laikomos jos šiaip sau. Beto narkotikus ar ginklus galės paimti Vadas/Pavaduotojas, na aišku ir atsirastų narkotikai. Jie ir poveikius turės, tarkim suksis vaizdas, kitur bus juoda, ir pnš. Turbūt nelabai pagavot, bet pripratę tikrai pamiltumėt šitą veiklą. Kita idėja "Spalvos". Mažai lietuviškų serverių turi nick'ų spalvas, taip męs išsiskirtumėm iš visų kitokių sar*.lt, l*g. Jie bus perkami už kreditus, pvž 200 kreditų 1 spalva, o jų būtų kokių 10 ar daugiau. Ir pasunkins PD darbą, nes tikrai yra tokių kurie naudoja "nametag", ir mato violetinius nick'us ir labai lengva pagaut, o čia galės išsirinkt kokią spalvą nori žaidėjas. O jeigu dėl pvz žalių spalvų kaip administracijos, ar geltonos - vip, tai manau tai neturės jokios prasmės, jeigu reikės pagalbos ar pnš paklaus ar jis adminas arba /admins. Pavyzdys: Vardenis_Pavardenis, Vardenis_Pavardenis, Vardenis_Pavardenis, Vardenis_Pavardenis, Vardenis_Pavardenis. Nu ir čia būtų daugiau dar spalvų. Na ir mano paskutinis pasiūlymas "PICKUPAS"  kadangi būna bėdų dėl darbinės mašinos, galėtų padaryt jog būtų pickup'as, ant kurio užlipus atsispawnins darbinė mašina, ir tu joje. Jeigu susprogdinsi darbinę, mokėsi pinigus, tarkim 200 už remontą, o už darbo be pakvietimo 100. Kainas galės ir padidint. Manyčiau pravers, nes būna trūkumu jog nėra transporto priemonės, o tai labai praverstų, ir mašiną galėtu atsispawnint tik savo 1, o ne dar 10 ar pnš.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Pickup'as tikrai padės dėl mašinų srauto, nebus gal ir lag'o kokio dėl daug mašinų, tiesiog pickup'as ir tiek. Spalvos paįvairins serverį, žaidėjai turės savo nuomonę kurios spalvos nori, ir nebebus nametag'eriu policininkų kurie nebegalės sekioti pagal nick nusikaltėlius. O sandeliai, tai manau paįvairins labai labai gaujų veiklą, kurios yra mažai, ir labai išsiskirsime iš kitų populerių serverių, ir taip pritrauksim žaidėjų.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gaujų veiklos nebuvo, nes nebuvo lyderio vienos gaujos, o šiaip ten nemažai veiksmo. Jei daryti taip kaip tu sakei, reiktų perdaryti visą sistemą, ko nemanau kad apsiims, nes bus per daug veiksmo, ir jis nesiderins vienas su kitu. Dėl spalvų - vaikiška idėja labai. Per TAB būtų vaivorykštė. Kiek pamenu, tokie dalykai vyrauja šūdserviuose. O argumentas, dėl ko tai turėtų būti padaryta - policija nametag'eriai, yra visiškai nelogiškas, kadangi ar taip ar taip policija turi /sekti komandą, tai jei jie norės susekti, padarys tai be problemų. Vienintelis galbūt geras dalykas yra mašinos su pickup'u, bet tada vėlgi reiktų perdaryti darbų bazes, pačią sistemą, padaryti kad kiekvienam būtų nuosava mašina priskirta, jos remontas kainuotų, daužtumas skaičiuotųsi ir panašiai, kad nuskaičiuotų pavyzdžiui nuo algos už taisymą (nedidelę sumą).

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Prieš, šeip pirkimas už kredus nick spalvas jau senas š ir ls* serve ir kituose šudserviuose.

o kur likusieji pasiūlymai?:D apie vieną parašei

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.