Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

0.1.6.1 Keletas pasiūlymų serveriui

Nojka_Cool

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dof_Key


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai bus keli pasiūlymai:


1. Kaip žinote kai žmogus išeina afk virš jo rašo "Aš miegalius bzzz..." ar kažkas tokio. Būtų galima padaryti, jog žmogus tą tekstą galėtų suredaguoti pagal save, tačiau tai kainuotų kreditus ar panašiai. Galbūt būtų galima palikt ir nemokamai. Taigi ten žmogus galėtų rašyti "Išėjau pavalgyt" ar "Išėjau į lauką" . Negražius žodžius būtų galima užcenzūrint žvaigždutėm, o jeigu vistiek kažkaip atsispindi įžeidinėjimai ar pan. būtų galima tą žmogų kickint, mutint ar kaip nors kitaip bausti.


 


2. Pasiūlymas gaujoms: Būtų galima padaryti, jog rodytų kiek tam tikras gaujinis pasiėmė ginklų ar narkotikų iš sandėlio. Taip pat rodytų kiek jis tų dalykų prigamino. Šią informaciją galėtų matyti tik lyderis arba jo padėjėjas. Tada lyderis galėtų įvesti naujas sistemas, kad pasiimti vieną deagle paketą reikia pagaminti du ar panašiai. Čia jų pačių pasirinkimas. Jeigu žaidėjas nesilaikytų tų nurodymų - įspėjimai arba išmetimas.


 


3. Šis įdomus pasiūlymas yra policijai: Serveryje yra tos geltonos dėžės ant stulpų kur fotkina greitį ir baudas dalina (pamiršau kaip vadinasi :D ). Policininkai irgi galėtų kažką tokio pastatyti. Taigi sakykim būtų nustatytas maksimalus greitis 90km/h . Policininkai atsistotų į tą vietą ir pastatytų kokį fotoporatą kuris irgi fiksuoja greitį, tik jis būtų mažesnis. Vykstant reidui pralėktų koks greituolis. Policininkas/ai pradėtų jį gaudyti. Jei jis sustotų gautų baudą už greičio viršijimą, jei bėgtų - vėl veikla, pagavus dar riesčiau būtų bėgliui. Čia šita idėja man atsirado iš filmo "Taksi" kažkelintos dalies, kur būna ten pralekia ir perkaista tas aparatas.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Padaugėtų galimų išlaidų naudojant kreditus.


2. Būtų sąžiningiau gaujose imant paketus.


3. Dar daugiau veiklos GSPD.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


 


Ačiū už dėmesį, siūlykite savo pagerintas idėjas komentaruose.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.