Lukas_Bitlas 1 Parašė Kovas 20, 2016 Pasiūlymų anketa: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Bitlas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Siūlau padaryti taip, kad sunkvežimį reikėtų pasikrauti pačiam. Pvz: Ūkininkai turėtų patys pasikrauti duoną ir pnš. Dar manau reikėtų padaryti taip, kad kitas žaidėjas iš tavo vairuojamos darbinės mašinos negalėtų paimti daiktų. Pvz: Būna, kad dirbant ūkininku pasikrauni duonos, nuveži į vietą kur reikia iškrauti ir kiti ūkininkai vagia iš tavęs duoną ir ją priduoda. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų daug įdomiau ir sąžiningiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Kovas 20, 2016 Aš už , nes kai dirbadavau medkirčiu visada pizdindavo iš manęs malkas Lukas_Bitlas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martis'Badass 10 Parašė Kovas 21, 2016 Prieš, nereikalinga, išmokite dirbti taip, kad niekas iš jūsų nevogtu. Ir šiaip taip kaip yra dabar daug tikroviškiau ir įdomiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 22, 2016 Aš pilnai už nes voge labai dažnai naujokus baido toki dalykai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeff'Johnson 1 Parašė Kovas 22, 2016 Už, dabar esu naujokas, tai iš manęs kada buvau medkirtys ir kada būdavo daug kolegų pizdindavo malkas . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose