Velnelis Camel 830 Parašė Kovas 22, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Velnelis_Camel • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Vydma_Seville ar kaip ten • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas/Buginimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=Z4mUa7ijPVs&feature=youtu.be [/url] Jeremy Santos hugo armani 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vydma_Seville 0 Parašė Kovas 22, 2016 Išsamiau paaiskink kas čia blogai cytai/buginimai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Kovas 22, 2016 Išsamiau paaiskink kas čia blogai cytai/buginimai Šiaip matosi, kad tau HP nesiema, kam dar klaust ?... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vydma_Seville 0 Parašė Kovas 22, 2016 Tai ponas norečiau pamatyti video/foto su mano pingu , aš su lemene buvau kurį daro mažesnę žalą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Kovas 22, 2016 ANketa atmesta , trūksta įrodymų , nėra pingo nufilmuota Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose