Jacks_Mass 52 Parašė Kovas 23, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Ignas, 12-13m2. Miestas, kuriame gyvenu: Ignalina3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): kam reikės AŽ. 4. Mano pomėgiai, hobiai: mėgstu pažaisti krepšinį, kvadratą, pasedėt prie pc, sampą pagrajint, CSGO.5. Mano broliai, seserys: Brolis - Žydrūnas, 18m, savanoris 6. Mano ateities planai: Kažką daryti su kompais, profesonalus CS:GO žaidėjas? 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: Gal prieš 2mėn. ir buvau sustojąs žaist. 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Jacks_Mass1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Dauguma mačiau kaip leaviną iš Edgos serverio tai ir aš nusprendžiau, dar buvau peržiūrėjes Supergame.lt svetainėje.1.4 Mano pasiekti pasiekimai: Būt naujoku ;p1.5 Mano ateities tikslai serveryje: gal kokį prižiūrėtoją gauti (DARBO), nes su tokiais metais tai nekažką.... 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka: 1.1.2 Mano nuotraukos komentaras: Žiauriai čj sena nuotrauka Gal kai 10m. buvo Nemanau, kad čia bus tokių kur rašys mažvaikis ir t.t. tai tada, prašom nekomentuot kurie tai ruošiasi daryti IGNAS OUT. PEACE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 23, 2016 Sveikas sekmės tau žaidime. Jacks_Mass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Kovas 23, 2016 Sveikas sekmės tau žaidime. Ačiū, sekmės tau taipat. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Nolasco 1 Parašė Kovas 23, 2016 (redaguota) Sveikas malonu susipažinti sėkmės žaidime jei reikės pagalbos susiek su manimi žaidime arba parašyk man į A.Ž ! Narys gauna vieną įspėjimą už, • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Kovas 23, 2016 Hugo_Armani Jacks_Mass 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Kovas 24, 2016 Labas Ignai malonu su tavim susipažinti sėkmės žaidime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Right 1 Parašė Kovas 25, 2016 Jaunas pacanas, negadink gyvenimo, aik žaist su draugais, ne šiaip jokauju sėkmės tau tiek realiame gyvenime, tiek šiame projekte, bet ganėtinai per jaunas, esi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacks_Mass 52 Parašė Kovas 25, 2016 Jaunas pacanas, negadink gyvenimo, aik žaist su draugais, ne šiaip jokauju sėkmės tau tiek realiame gyvenime, tiek šiame projekte, bet ganėtinai per jaunas, esi Kam per jaunas? Pensijai? Žaidimui? Kam? Sekmės ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Reiji_Collins 0 Parašė Kovas 25, 2016 Sveikas, sėkmės žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erika_Damn 3 Parašė Kovas 29, 2016 Sveikutis Ignai. Jaunas esi (neįsižeisk). Siek savo to tikslo sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 6, 2016 Tema patapo neaktyvi, todėl yra rakinama. Temos autoriui pageidaujant, prisistatymą atrakinsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose