Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[Idėja Serveriui] Nuosavų transporto priemonių parkavimo patobulinimas

Zygis_Pro

Rekomenduojamas pranešimas

✔ Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Zygis_Pro


✔ Koks tai pasiūlymas: Šiek tiek patobulinti nuosavų mašinų parkingo sistemą.


✔ Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Susiduriau tikriausiai ne aš vienas, kad kai palieki savo nuosava mašiną aikštelėje, ją bet kas gali išstumti ant kelio ir taip privažiaves mechanikas ją nutempia į KMA.


✔ Kuom jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui: Padės visiem žmonėm tiek dėl nuosavų mašinų saugaus palikimo aikštelėse, tiek dėl bereikalingo pinigų išmėtimo norint pasiimti nuosava mašina iš KMA kai ji buvo gražiai palikta aikštelėje.


✔ Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Taigi siūlau padaryti taip - Atvažiavus į mašinų stovėjimo aikštelę ir išlipus iš nuosavos mašinos, jos nebegalėtų niekas pajudinti kol neilips į ją žmogus ir taip niekas jos neglės išstumti iš aikštelės kol mašinoje nebus žmogus. Tiesog mašina užsišaldytu kai iš jos išlipa žmogus tam skirtose stovėjimo aikštelėse. Arba tiesiog jei išstums tą mašina ji po kokių 5sec atsirastu vėl toje vietoje kur ir buvo palikta stovėti šeimininko.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš tikrai už šitą įdėję nes ir man yra taip pasistatau normalei mašiną ieškau mašinos žiūriu KMA garaže.. bet kiekviename miestelyje įdėti po tokia aikštele!

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Aš prieš, manau tai yra nereikalinga, nes gali užsibuginti, ir niekada neis tavo mašinos tempti, o + jūs jas paliekat belekur, o ne aikštelėse, tikrai dar niekada nemačiau kaip mechas stumtų car iš aiškstelės, tai nereikia čia prisigalvot nesąmonių ir stumti ant mechanikų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.