White_Right 1 Parašė Kovas 25, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius: Man yra 15 metų, esu Artūras. 2. Miestas, kuriame gyvenu: Jonava.3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Kam reikės susisiekite asmenine žinute. 4. Mano pomėgiai, hobiai: Sportas, filmai, narkotik<-(tik be pavydo scenų), krepšinis, futbolas. 5. Mano broliai, seserys: Brolį turiu, ir dvi seses 6. Mano ateities planai: Tai ką baigti mokyklą, kaip ir visu svajone, o paskui kažką planoti stoti kažkur, tikrai dar neapsisprendžiau, nes kiekvienais metais keičiasi noras, kartais pasirodo ten norisi, o ateina geresnis pasiulymas, tai tikrai dar nežinau, bet aisiu į programavima, nes apie šį dalyką išmanau labai daug, vienų žodžiu gyvenimas parodys 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: 2016.03.25 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: White_Right1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Senas projektas kuris startavo, ir jame aš buvau bet ne žaidžiau nes SA:MP'as nebuvo toks įdomus dalykas, ir tais laikais sistemos nuvalkiotos buvo, o dabar atėjas į serverį neturėdamas ką veikti pagalvojau pažiūrėti kas gero sename gerame GS projekte, tad atėjau ir mano reakcija tikrai nesitikėjau, kad taip stengiamasi dėl projekto, ir ką nusprendžiau pradėti žaisti SA:MP, o žinoma kaip sistemos geros, tai ir įdomiau žaisti, aišku dabar tik su € problemos, bet bandysiu prasimuši 1.4 Mano pasiekti pasiekimai: Nėra. Būs būs 1.5 Mano ateities tikslai serveryje: Mano svajone padėti serveriui kažkuom, tapti komandos nariu, arba forumo moderatoriumi Viskas parodys laikas. 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka: https://www.facebook.com/ArturasJankevic1.1.2 Mano nuotraukos komentaras: VAIKAS Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erika_Damn 3 Parašė Kovas 29, 2016 Labas Artūrai siek savo ateities tikslo serveryje. Galbūt susipažinsim sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 29, 2016 Labas reikės pagalbos kreipkis malonu sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 5, 2016 Tema patapo neaktyvi, todėl yra rakinama. Temos autoriui pageidaujant, prisistatymą atrakinsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose