Domas_Spac 2 Parašė Kovas 25, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:Marcus Nyachae • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: 1.0 - Mano pasiūlymas jeigu serveris bandomas padaryti kaip RPG Stiliaus tai siūlyčiau padaryti RP stiliaus spalvas nes dabar visiškai nesąmoningai atrodo pvž Visi Civiliai butu su Baltomis spalvomis. Policijos spalvos butu Purpurinės O gaudomi neturėtu spalvu o galėtu gaudyti per komanda /gaudomi ar šeip kaškokia naujovė. 2.0 - Padaryti kad galėtum pagaminti narkotikus-ginklus ir įsidėti į bagažinė ir nuvėžti kad duotu pinigu ar pnš taip butu gaujom veiksmo saugot savo teritorijas nuo civiliu • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Nežinau įdomiau bei lengviau naujokams • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 25, 2016 is tikruju sakant MANAU tikrai si ideja nereikalinga musu serveriiu nes dabar LABAI puiku ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Excite 53 Parašė Kovas 25, 2016 Nereikia cia tu spalvu + savininkam cia gaistis del kaskokiu spalvu kuriu pakeistu kaska. Pries! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erixsas_Hipster 32 Parašė Kovas 26, 2016 Kam tų spalvų kaip dabar yra ir gerai nieko nereikia keist su spalvom aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deimantas_Liuks 2 Parašė Kovas 29, 2016 nemanau kad reikia musu serveriui spalvu manau kad butu kazkiek nesamone. Pries Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Taksistas_Vasia. 2 Parašė Balandis 1, 2016 Už idėją su spalvom - prieš, o apie narkotikus, tai man patiko - už. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose