Wiggle_Dream 43 Parašė Kovas 26, 2016 0.1 Informacija apie mane1. Mano tikrasis vardas bei amžius: 17-metis Egidijus2. Miestas, kuriame gyvenu: Telšiai3. Mano kontaktinė informacija (nebūtinai): Kam labai reikės i pm duosiu 4. Mano pomėgiai, hobiai: Motociklai, Sportas, laisvalaikiai su draugais5. Mano broliai, seserys: Turiu 1sese 6. Mano ateities planai: Nesugalvojau 0.2 Informacija apie serverio gyvenimą 1.1 Mano užsiregistravimo į serverį data: Maždaug prieš 3mėnesius 1.2 Mano Vardas_Pavardė serveryje: Wiggle_Dream1.3 Mano serverio suradimo istorija (Kur, kaip suradote): Draugas pasakė, tai nusprendžiau užeit1.4 Mano pasiekti pasiekimai: Pasiekiau 75'000patirties tašku1.5 Mano ateities tikslai serveryje: Kažkaip neturiu 0.3 AŠ 1.1.1 Mano nuotrauka: http://www.part.lt/img/0d40414bf509800f6bd526b133840aaa470.jpg1.1.2 Mano nuotraukos komentaras: Aš tas su byta, adidas megstiniu kas ta kokybė Sarunas_Shine Марихуана 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Best 23 Parašė Kovas 26, 2016 Rimtas vierchas, esam pažystami serveryje, sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erika_Damn 3 Parašė Kovas 29, 2016 Sveikas. Matau rimtas esi. malonu, sėkmės Wiggle_Dream 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wiggle_Dream 43 Parašė Balandis 1, 2016 Rimtas vierchas, esam pažystami serveryje, sėkmės. Dėkui. sekmės ir tau Sveikas. Matau rimtas esi. malonu, sėkmės Sveika. Malonu ir man Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nepazystamas_Ltu 0 Parašė Balandis 2, 2016 (redaguota) Sveikas , malonu susipažinti , sėkmės tau žaidime bei gyvenime. Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Balandis 2, 2016 Hugo_Armani Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domse_Mario 34 Parašė Balandis 12, 2016 sveikas malonu susipažinti, sekmės tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose