ModestasMapping 6 Parašė Kovas 26, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :M.M 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui :Visą dieną 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : ModestasMapping 4. Šioks toks komentaras apie darbą :- 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : Mechanikų darba galite pamatyti > čia < VERTINKIT / KOMENTUOKIT / KRITIKUOKIT / LAIKINKIT / PATARKIT Tony_Sandisk 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 26, 2016 Pas Karolį mačiau nelabai paėjo kažką įrodyt ir pasiekti :DD man asmeniškai tavo darbai tragiški. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 26, 2016 Turiu irodymus kaip ore su sobeitu,viskas lauk bano tuoj ) grazus mapp darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
ModestasMapping 6 Parašė Kovas 26, 2016 Pas Karolį mačiau nelabai paėjo kažką įrodyt ir pasiekti :DD man asmeniškai tavo darbai tragiški. Ačiū tau už kritika! Turiu irodymus kaip ore su sobeitu,viskas lauk bano tuoj ) grazus mapp darbas. Thanks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Quattro 260 Parašė Kovas 26, 2016 Vidaus interjeras tai labai gražus , o išorė nelabai patiko. Kažko panašaus ir čia reikėtų , nes ten mechanikų mašinom aikštelėje per mažai vietos. Interjero irgi didelio reikia , kai susivaro mašinos , ateina daug žmonių ir nelabai yra vietos. Lukas_Bitlas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 26, 2016 Neblogai nesustok dirbt ir toliau mappink šiaip gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
ModestasMapping 6 Parašė Kovas 26, 2016 Vidaus interjeras tai labai gražus , o išorė nelabai patiko. Kažko panašaus ir čia reikėtų , nes ten mechanikų mašinom aikštelėje per mažai vietos. Interjero irgi didelio reikia , kai susivaro mašinos , ateina daug žmonių ir nelabai yra vietos. Thanks Neblogai nesustok dirbt ir toliau mappink šiaip gražu Thanks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 26, 2016 Šiaip iš pirmų nuotraukų atrodo visai neblogai sumappinta, bet manau biški trūksta nuotraukų, galėtų būti video arba daugiau ft Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armani_Original 7 Parašė Kovas 27, 2016 Man tavo darbai tikrai labai patinka , o šitas taip pat gražus. Bet aš tave su tavo mapp darbais matau kiekviename serveryje.Tad stenkis pasilikti tik keliuose , o ne vaikščioti per visus serverius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
ModestasMapping 6 Parašė Kovas 27, 2016 Šiaip iš pirmų nuotraukų atrodo visai neblogai sumappinta, bet manau biški trūksta nuotraukų, galėtų būti video arba daugiau ft Bus ir video Man tavo darbai tikrai labai patinka , o šitas taip pat gražus. Bet aš tave su tavo mapp darbais matau kiekviename serveryje.Tad stenkis pasilikti tik keliuose , o ne vaikščioti per visus serverius. AČIŪ, pasinaudosiu tavo patarimu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Sandisk 11 Parašė Kovas 27, 2016 Šaunus darbelis man patiko tikrai gražiai atrodo mechanikai tik gaila, kad šiame serveryje veiksmas vyksta kaimeliuose o ne San Fierro. Spaudžiu "Patinka" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Kovas 27, 2016 Isore nelabai patiko be to kam mechanikams varteliai? Pvz kaip atvaziuos zaidejas i garaza? ar isvaziuos nu supratai manau. Galetu buti tvora o ne givatvore nes statai slatbauma o jis su tvora buna susietas labiau. Yra klaideliu bet neblogai istikruju:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. " Temos rakinamos paprašius temų autoriams, ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose