ModestasMapping 6 Parašė Kovas 26, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavarde žaidime :M.M 2. Kiek laiko maždaug skiriate šiam darbui :Visą dieną 3. Jūsų kontaktiniai duomenys : ModestasMapping 4. Šioks toks komentaras apie darbą :- 5. Vaizdo medžiaga (Nuotraukos/Vaizdo įrašas) : Mechanikų darba galite pamatyti > čia < VERTINKIT / KOMENTUOKIT / KRITIKUOKIT / LAIKINKIT / PATARKIT Tony_Sandisk 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sano_Martini 52 Parašė Kovas 26, 2016 Pas Karolį mačiau nelabai paėjo kažką įrodyt ir pasiekti :DD man asmeniškai tavo darbai tragiški. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Kovas 26, 2016 Turiu irodymus kaip ore su sobeitu,viskas lauk bano tuoj ) grazus mapp darbas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
ModestasMapping 6 Parašė Kovas 26, 2016 Šią dieną 2016-03-26 į 21:03, Sano_Martini rašė: Pas Karolį mačiau nelabai paėjo kažką įrodyt ir pasiekti :DD man asmeniškai tavo darbai tragiški. Ačiū tau už kritika! Šią dieną 2016-03-26 į 21:26, *Jack_Ferdinando rašė: Turiu irodymus kaip ore su sobeitu,viskas lauk bano tuoj ) grazus mapp darbas. Thanks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Quattro 260 Parašė Kovas 26, 2016 Vidaus interjeras tai labai gražus , o išorė nelabai patiko. Kažko panašaus ir čia reikėtų , nes ten mechanikų mašinom aikštelėje per mažai vietos. Interjero irgi didelio reikia , kai susivaro mašinos , ateina daug žmonių ir nelabai yra vietos. Lukas_Bitlas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo Bandit 288 Parašė Kovas 26, 2016 Neblogai nesustok dirbt ir toliau mappink šiaip gražu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
ModestasMapping 6 Parašė Kovas 26, 2016 Šią dieną 2016-03-26 į 21:37, Jarek_Quattro rašė: Vidaus interjeras tai labai gražus , o išorė nelabai patiko. Kažko panašaus ir čia reikėtų , nes ten mechanikų mašinom aikštelėje per mažai vietos. Interjero irgi didelio reikia , kai susivaro mašinos , ateina daug žmonių ir nelabai yra vietos. Thanks Šią dieną 2016-03-26 į 21:39, Pablo Bandit rašė: Neblogai nesustok dirbt ir toliau mappink šiaip gražu Thanks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 26, 2016 Šiaip iš pirmų nuotraukų atrodo visai neblogai sumappinta, bet manau biški trūksta nuotraukų, galėtų būti video arba daugiau ft Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Armani_Original 7 Parašė Kovas 27, 2016 Man tavo darbai tikrai labai patinka , o šitas taip pat gražus. Bet aš tave su tavo mapp darbais matau kiekviename serveryje.Tad stenkis pasilikti tik keliuose , o ne vaikščioti per visus serverius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
ModestasMapping 6 Parašė Kovas 27, 2016 Šią dieną 2016-03-26 į 22:35, Svolochi_Barkus rašė: Šiaip iš pirmų nuotraukų atrodo visai neblogai sumappinta, bet manau biški trūksta nuotraukų, galėtų būti video arba daugiau ft Bus ir video Šią dieną 2016-03-27 į 06:07, Armani_Original rašė: Man tavo darbai tikrai labai patinka , o šitas taip pat gražus. Bet aš tave su tavo mapp darbais matau kiekviename serveryje.Tad stenkis pasilikti tik keliuose , o ne vaikščioti per visus serverius. AČIŪ, pasinaudosiu tavo patarimu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Sandisk 11 Parašė Kovas 27, 2016 Šaunus darbelis man patiko tikrai gražiai atrodo mechanikai tik gaila, kad šiame serveryje veiksmas vyksta kaimeliuose o ne San Fierro. Spaudžiu "Patinka" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Mix. 236 Parašė Kovas 27, 2016 Isore nelabai patiko be to kam mechanikams varteliai? Pvz kaip atvaziuos zaidejas i garaza? ar isvaziuos nu supratai manau. Galetu buti tvora o ne givatvore nes statai slatbauma o jis su tvora buna susietas labiau. Yra klaideliu bet neblogai istikruju:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 18, 2016 Tema rakinama. " Temos rakinamos paprašius temų autoriams, ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose