Index_Fuzion 3 Parašė Vasaris 12, 2015 Sveiki, štai mano Medkirčių mapp darbelis įvertinkite ir parašykite kas blogai kas nepatiko: http://imgur.com/EC9EZjh&SkLbZNg&blxMl9S&T6AgHfo&wMcvIe5?forcedesktop=1 Originalus Mapp Darbelis (Prieš Texturas ir Klaidų Ištaisymus): Stefan_Persson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Vasaris 12, 2015 Kaip visada darbai tavo tikrai gražūs. Sėkmės ateityje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 12, 2015 Visai nieko, bet man patinka ir dabartiniai medkirčiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Index_Fuzion 3 Parašė Vasaris 12, 2015 Visai nieko, bet man patinka ir dabartiniai medkirčiai Mappinau savo noru, o ne GreenSide. Bet ačiū. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Vasaris 12, 2015 Gal ir nieko bet vieta parinktą lieva :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Stefan_Persson 24 Parašė Vasaris 12, 2015 Šis mapas, neatsipindi realistiškumo, kadangi čia pastatas, o medkirčiuose manau jų nėra ir nebus niekada. Į grp projektus tiktu šis mapas, tik ne čia. 6/10 +rep už pastangas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 12, 2015 Nelabai. Nelabai panašu į medkirčių bazę. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 12, 2015 Gražiai sumappinta man patiko kažkas naujo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 12, 2015 Darbas neįdelus,keisk stilių patariu,darai tokiumi stiliumi,kuriuo MAPP'eriai darė prieš keletą metų,pabodęs šis stilius vis tie pakylimai ir kt nesamonės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 13, 2015 Ehh nelabai kokia.. sekmes tobulejant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jens_Hagen 3 Parašė Vasaris 13, 2015 Pastatas medkirčiams visiškai netinka, sekmės tobulėjant. Jonas_Camper 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Girtas_Vaikas 0 Parašė Vasaris 13, 2015 Dabartinis tikroviskesnis ir vieta parinkta geresne, darbas geras butu galima pritaikyti kokiam kitam darbui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
John_Extazy 40 Parašė Vasaris 13, 2015 Šis mapas, neatsipindi realistiškumo, kadangi čia pastatas, o medkirčiuose manau jų nėra ir nebus niekada. Į grp projektus tiktu šis mapas, tik ne čia. 6/10 +rep už pastangas. Nelabai, supratau ką tu šituo teiginiu norėjai pasakyt " Į grp projektus tiktų šis mapas, tik ne čia. ". Šiaip Mapp darbas tikrai neblogas bet manau vieta jam tikrai ne tinkama turėtų būt kažkur atokiau nuo miesto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Stallion 0 Parašė Vasaris 14, 2015 Geras visai, bet nemanau kad reikia tų sunkvežimių, pagalvok ką žmonės su šiom priemonėm darytų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wall_Street'as 19 Parašė Vasaris 14, 2015 Gražus darbelis, tikrai jaukiai atrodo medkirčių bazė, linkiu tau sekmės kituose kūriniuose, šis darbas tikrai šiltai atrodo, bet sukvežimiai visiškai ne į naudą ir sakyčiau kiek statokas įvažiavimas, bet darbas geras. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Bumeris 0 Parašė Vasaris 14, 2015 Visai nieko darbelis tik vieta galėjai kita parinkt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Vasaris 15, 2015 Tikrai gražūs medkirčių darbas, tik man nelabai patiko vieta, kaip medirkčiai tūrėtų turėt nuošalią vietą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose