jason frost 58 Parašė Kovas 28, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Jason_Frost Kokios pagalbos jums reikia : Cia kaip prasymas ivygdziau velyku eventa mane sulagino ir automatiskai paeme pinigus, o norejau pasiimti kreditus. Paemiau 32 kiausinius, nenorisi taip pabaigti zaisti si nuostabu projekta jei imano ar bent galima susiekti su Mafijos tevu. Stai dar irodymai : Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Cia kaip prasymas ivygdziau velyku eventa mane sulagino ir automatiskai paeme pinigus, o norejau pasiimti kreditus. Paemiau 32 kiausinius, nenorisi taip pabaigti zaisti si nuostabu projekta. Stai dar irodymai : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erika_Damn 3 Parašė Kovas 29, 2016 Sveikas. Nemanau, kad tau kažkas padės, kadangi ką pasirinkai tą ir gavai.. nemanau, kad sulauksi pagalbos, bet bandyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiss_Raz 6 Parašė Kovas 29, 2016 Abeboju ar sulauksi pagalbos, nes nėra įrodymų, kad tu gavai crash'a, bet bandyk laime Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Kovas 30, 2016 Abeboju ar sulauksi pagalbos, nes nėra įrodymų, kad tu gavai crash'a, bet bandyk laime As negavau crash'a tiesiog kai baigiau eventa mane palagino, o tada ziuriu, kad gavau pinigus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svolochi_Barkus 58 Parašė Kovas 30, 2016 Na čia jau manau tavo bėdos, jeigu tavo kompiuteris "sulagino", nereik bėgt ir skūstis iš karto Administracijai, jau čia tavo pačio kaltė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gregory_Mercanti 13 Parašė Kovas 30, 2016 Nemanau kad dėl tokio menknekio reikia leavinti projektą, šiaip serverio administraciją gera pabandyk susiekti gal kažkuom padės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Kovas 31, 2016 Padeti negalesime. Galima ne viena versija kodel pas jumis vietoj kreditu atsirado pinigai. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose