Apohos_Kalipse 2 Parašė Kovas 29, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė : Apohos_Kalipse Kokios pagalbos jums reikia : Atstatyti TS3 Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Kai as nezaidziu SAMP man TS3 viskas OKAY, o kai zaidziu samp man TS3 kai robotas nieko beveik nesuprantu vos suprantu. SCAN dariau istryniau nereikalingas programas nieko. Padekit prasau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Apohos_Kalipse 2 Parašė Kovas 29, 2016 Kas pades atsilyginsiu 25k-40k Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erika_Damn 3 Parašė Kovas 29, 2016 Gali paaiškint tą savo "TS3 kai robotas nieko beveik nesuprantu vos suprantu." ? Tu turi omeny, kad kai kažkas kalba tau trūkčioja balsai žmonių? Parašyk man į ą.ž pasistengsiu padėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gregory_Mercanti 13 Parašė Kovas 29, 2016 Gal būt blogą teamspeak atsiuntei? Jis turejo omeny, Kad žmoniu balsai kaip robotas girdisi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Apohos_Kalipse 2 Parašė Kovas 29, 2016 Taip , trukcioha labai daug Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Apohos_Kalipse 2 Parašė Kovas 29, 2016 Anksciau taip nebuvo, sekmadieni parsisiunciau SONYVEGAS PRO biski pasinaudojau ir istryniau, o kai istryniau pradejo TS3 grybauti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domiss_Raz 6 Parašė Kovas 29, 2016 Pamegink perinstaliuoti TS3 ir pasiziurek TS3 nustatymus ir pasireguliuok ten garsa ir mikrafona Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Apohos_Kalipse 2 Parašė Kovas 29, 2016 Ok jei pades duosiu 30k rytoj Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Apohos_Kalipse 2 Parašė Kovas 29, 2016 Erika, gregory ir domis susisiekit su manim rytoj jei per Ts rr veiks duosiu jums po 10k aciu jums uz pagalba kokia galejot. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
hugo armani 106 Parašė Balandis 1, 2016 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose