Alfredo_Mclaren 1 Parašė Kovas 30, 2016 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Alfredo_Mclaren • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Benja_Quatro • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Dirbau savo darbą mechanikų garaže. Benja daug laiko prabuvo garaže, bet už šita laikotarpi nužudė ne vieną žaidėją. Gvidas_Drifteris(ar kaip ten ) pas mane užsakė mašina kad jam sutaisyčiau. Kai ėmiau mašina Benja pradėjo šaudyt ir sakė: Taisyk mano mašina. Bet aš turėjau užsakymą ir net nespėjau pradėti darbą Benja mane nužudė. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : Redaguota Kovas 30, 2016 Alfredo_Mclaren Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deimantas_Liuks 2 Parašė Kovas 30, 2016 (redaguota) Manau jis nusipelne ispejimo ar net gi nuimti jam VIP statusa / bausti Narys gauna vieną įspėjimą už; • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Kovas 30, 2016 Hugo_Armani Alfredo_Mclaren 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Kovas 30, 2016 Papeikimas atmestas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose