Busting_Out 58 Parašė Kovas 30, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Mantas_Fine • VIP nario Vardas_Pavardė serveryje : Jason_Frost • Už ką yra peikiamas šis VIP narys ?: Sušaudė su vip ginklais. • Vaizdinė medžiaga pagrindžianti jūsų papeikimą : http://imgur.com/bki6MxT . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
jason frost 58 Parašė Kovas 30, 2016 Sveikas "gaisrininke". Negalvok, kad tave nužudžiau veltuj. Situacija buvo tokia, kad mūsų gaisininkas labai nemoka vairuoti ir į visus trankuosi. Per ji vos nesprogo mano mašina. Aš išlipau ir pradėjau šaudyti į jį. Jo gaisinė sprogo, o aš sedau prie vairo važiuoti, bet tada jis atėjo užlipo ant stogo ir pradėjo daužyti mano mašina, o kadangi man jau buvo tokia situacija su gaisrininku tai nedelsdamas ji nušoviai dėl SAVIGINOS, kad pats nenukentėčiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Kovas 31, 2016 Papeikimas atmestas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose