Klaidas_Refle 0 Parašė Vasaris 12, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Klaidas_Refle Jūsų vardas realiame gyvenime :Klaidas Kiek jums metų ? :15. Iš kokio miesto esate? :Nenoriu girtis,bet iš Raseiniųų Jūsų charakterio savybės :Pirmiausia pradėsiu nuo kad esu be galo didelis optimistas, bet žinoma tai į gerą, niekada nepasiduodu pusiaukelėje, ar starto pozicijoje, visada pasiekiu savo užsibrėžtą tikslą. Kalbant toliau apie mano charakterio savybes, nesu toks rimtuolis kaip atrodo, esu gan linksmas bičiukas, turiu nesugadinta humoro jausmą. Pagalvojus apie blogają pusę, na... esu toks žmogus kad mėgstu sakyti viską į akis, nesu kalbėjęs apie žmogų jam už nugaros, jei ką sakau tai tik į akis, žinoma tai ką sakau ne visada būna mieli žodeliai Esu labai kruopštus žmogus, visada viską užbaigiu iki galo. Niekada neatsuksiu nugaros draugams, bet kalbant apie priešus... taip, esu labai kerštingas, jei ne dabar tai ateityje vis tiek atkeršyju. Kokie jūsų pomėgiai, hobiai? :Didžiają savo laiko dalį praleidžiu tiesiog garaže, krapštausi tai prie vienos mašinos, tai prie kitos, grįžęs iš mokyklos pavalgau ir persirengęs lekiu į garažą. Kalbant toliau apie tai, mėgstu eit į orkestro repeticijas, na kažkiek esu meno žmogus, ir tuo didžiuojosi ! Kokios jūsų gerosios ir blogosios savybės? :Aprašiau šiek tiek apie tas savybes viršuje. Jūsų nuotrauka (būtina) : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 12, 2015 uu, panelės. Sėkmės gyvenime. Je reikės pagalbos. Rašyk į až. Klaidas_Refle 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klaidas_Refle 0 Parašė Vasaris 12, 2015 (redaguota) uu, panelės. Sėkmės gyvenime. Je reikės pagalbos. Rašyk į až. Dėkoju, būtinai! Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti pranešimą tik cituojant kito nario pranešimą (komentarą turi sudaryti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 17, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 12, 2015 Sveikas Klaidai , malonu susipažinti! Sėkmės tau projekte :-) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Frank_Canape 0 Parašė Vasaris 12, 2015 Sveikas, malonu, bei sėkmės gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ada_Jurkutaitis 41 Parašė Vasaris 12, 2015 Sveikas Klaidai, malonu susipažinti, matau prie panikiu esi mldc, sėkmės tau ateityje Ali_Pacino Klaidas_Refle 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kaimo_Tėvas 223 Parašė Vasaris 12, 2015 Sveikas, Klaidai atvykęs į šį projektą.Sekmės tau, jei reiks pagalbos į pm. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klaidas_Refle 0 Parašė Vasaris 12, 2015 Sveikas Klaidai, malonu susipažinti, matau prie panikiu esi mldc, sėkmės tau ateityje Reikia gi dėkoju, tau taip pat ! Sveikas, Klaidai atvykęs į šį projektą.Sekmės tau, jei reiks pagalbos į pm. Okytee:) Sveikas, malonu, bei sėkmės gyvenime. Man taip pat, dėkoju Sveikas Klaidai , malonu susipažinti! Sėkmės tau projekte :-) Man taip pat sėkmės ir Tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Matkus 0 Parašė Vasaris 13, 2015 Sveikas! Matos toks maladiec bičas, ciolkų prikirtęs Sėkmės Tau su tačkom garaže! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Klaidas_Refle 0 Parašė Vasaris 13, 2015 Sveikas! Matos toks maladiec bičas, ciolkų prikirtęs Sėkmės Tau su tačkom garaže! Be ciolkų ne gyvenimas Dėkoju! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aivaras`Acme 120 Parašė Vasaris 14, 2015 (redaguota) Sveikas malonu Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Redaguota Vasaris 14, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wall_Street'as 19 Parašė Vasaris 15, 2015 Sveikas, malonu susipažinti, puiku,kad esi optimistas ir visada pasieki savo, taip pat linkiu pasiekti šiame projekte kilniu tikslų, sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Audi_Simtas 5 Parašė Vasaris 15, 2015 Sveikas:) malonu susipažinti. Sėkmės gyvenime, bei žaidime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edgaras_Cheass 39 Parašė Balandis 13, 2015 Jūsų prisistatymas yra senai sukurtas. Jeigu norite, kad atrakinčiau jūsų prisistatymą, susisiekite su manimi. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose